Ongevallenverzekering zaakvoerder

Hoe je het ook draait of keert, als zaakvoerder ben jij de drijvende kracht achter jouw bedrijf. Als er jou iets overkomt, heeft dit dus onvermijdelijk een impact op jouw zaak. Dankzij een ongevallenverzekering op maat van jouw bedrijf zorg je voor een uitgebreide bescherming professioneel en privé, altijd en overal. En daarmee bedoelen we letterlijk 24 uur op 24, waar je ook bent in de wereld. 

Deze verzekering zorgt voor een tegemoetkoming en/of compensatie in geval van tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid, medische kosten en overlijden. Zo blijven jij en je gezin financieel beschermd tegen de mogelijke gevolgen van een ongeval. Je kan deze verzekering eventueel ook met een bijkomende rechtsbijstand aanvullen.

De vergoedingen die je via de ongevallenverzekering krijgt, zijn vrijgesteld van belastingen. Je kan ook jaarlijks jouw aandeel in de winst in de vorm van een restorno op de bonus ontvangen.

Let wel: indien je ook beschermd wil zijn bij het uitoefenen van een gevaarlijke sport (duiken, speleologie, hockey, karting, rugby…), moet je jouw bescherming uitbreiden. Je kan zelf het verzekerde kapitaal bepalen, maar er zijn limieten op de gewaarborgde kapitalen.