Alles over ons kantoor

Maak kennis met Kantoor Bram Van Holm, jouw persoonlijke adviseur voor verzekeringen, leningen en een spaarplan op maat.

Jouw vertrouwde verzekeringsspecialist

Bij Bram Van Holm schrijven we mee aan jouw verzekeringsverhaal, vanuit ons kantoor in Oostduinkerke-Dorp. Wij maken deel uit van de P&V Groep, met wie we onze professionele expertise en grote aandacht voor persoonlijke service gemeenschappelijk hebben. 

Financieel advies op maat

Wij stellen jouw gemoedsrust veilig, nu en op lange termijn. Bram Van Holm luistert naar jouw noden op vlak van verzekeringen, leningen, pensioenopbouw en belastingservice. Op basis hiervan stellen we een pakket samen, op maat van jouw gezin of bedrijf. 

Hiervoor werken we samen met kwalitatieve partners zoals DKV, Arces en DELA. Zo kunnen we jou optimaal ontzorgen en zekerheid bieden, elke dag opnieuw.  

Wij stellen jouw gemoedsrust veilig, nu en op lange termijn.

Team

Achter Bram Van Holm schuilt een gedreven team van twee administratieve toppers, onder leiding van zaakvoerder Bram Van Holm. Iedereen heeft alvast één iets gemeen: de wil om elke klant van persoonlijk en vakkundig advies te voorzien. 
Maak kennis met Team Bram Van Holm!

Zaakvoerder en allrounder

Bram Van Holm

Jouw specialist in sparen, belastingen en kmo.

Gelukkig getrouwd en trotse papa van 3 kinderen, houdt van voetbal, tennis, lopen, een gezellige citytrip en zijn klanten.

Tel 058 52 13 32
bram@bramvanholm.be

Schadebeheer & pakketverzekeringen zelfstandigen

Tieneke Bogaert

Jouw specialist in schadebeheer en pakketverzekeringen voor zelfstandigen.

Sinds 2008 het ‘spring-in-’t-veld’ van Kantoor Bram Van Holm.
Gelukkig getrouwd en trotse mama van 2 tieners, houdt van reizen, koken, fietsen en suppen.

Tel 058 52 13 32
tieneke@bramvanholm.be

Pakketverzekeringen particulieren & leven

Stijn Van Acker

Vanaf april het eerste aanspreekpunt bij Kantoor Bram Van Holm om mee te schrijven aan jouw verzekeringsverhaal.

Jaren geleden positief getest op het loopvirus en daarna de passie voor sport niet verloren. Familieman die houdt van quality time met zijn gezin, en op zondag zijn voetbalspelers naar de overwinning stuwt.

Tel 058 52 13 32
stijn@bramvanholm.be