Bestuurdersverzekering

De verzekering ‘bescherming van de bestuurder’ is de enige verzekering die je als bestuurder beschermt in geval van verwondingen en de eventuele nasleep van een ongeval waarbij jij in fout bent. Bij Kantoor Bram Van Holm heb je de keuze tussen drie formules die een tegemoetkoming of volledige terugbetaling van je medische kosten garanderen en een vergoeding in geval van tijdelijke of blijvende ongeschiktheid. 

Deze verzekering verzekert zowel jou als alle andere bestuurders van het voertuig. Concreet gaat dit over alle bestuurders die in je contract staan, iedereen die onder hetzelfde dak woont en gelijk welke andere persoon aan wie je jouw auto uitleent, op voorwaarde dat hij/zij een geldig rijbewijs heeft. De verzekering is geldig voor elk schadegeval die zich voordoet in de landen op de groene kaart. 

De bestuurdersverzekering verzekert zowel jou als alle andere bestuurders van het voertuig. 

3 formules op maat

Bij het afsluiten van een verzekering ‘bescherming van de bestuurder’ heb je de keuze tussen 3 formules en kan je genieten van een vergoeding tot 1.250.000 euro. Jij kiest of je gaat voor de vergoedende formule, de forfaitaire basisformule of de uitgebreide forfaitaire formule. Contacteer ons voor meer duiding per formule. 

Beschermd in en rond je voertuig

Dankzij de bestuurdersverzekering ben je zowel in en rond je wagen beschermd, dus zowel bij het in- en uitstappen, bij het in- of uitladen van je voertuig en terwijl je bijstand verleent aan een andere weggebruiker. 

Dekking tegen arbeidsongeschiktheid

De bestuurdersverzekering garandeert een dekking tegen arbeidsongeschiktheid of overlijden. Dit houdt in dat je medische kosten terugbetaald worden en je een vergoeding bij tijdelijke of blijvende ongeschiktheid krijgt. In geval van overlijden ontvangt je gezin een vergoeding.

Goed rijgedrag wordt beloond

Goede bestuurders worden beloond: hoe lager je bonus-malusgraad, hoe lager je premie is. 

BOB-waarborg inbegrepen

Bij het afsluiten van een bestuurdersverzekering is de BOB-waarborg inbegrepen. Zo ben je bijvoorbeeld gedekt wanneer je een vriend naar huis brengt in zijn auto, je een ongeval veroorzaakt en hierbij zijn auto beschadigt.