Altijd een verzorgd gebit met een tandverzekering op maat

21 september 2022

Een goede eerste indruk

Een goed verzorgd gebit bepaalt soms deels de eerste indruk die je nalaat en helpt mee het zelfvertrouwen op peil te houden. Ondanks een jaarlijkse check-up kunnen tandingrepen altijd eens voorkomen. Om jezelf financieel te beschermen tegen een hoge kost, kun je rekenen op onze tandverzekeringen om je uit de nood te helpen.

Handig stappenplan bij elke aanvraag

  1. Je geeft antwoord op enkele eenvoudige vragen
  2. Je maakt een selectie uit het voorziene aanbod aan tandverzekeringen
  3. De resultaten komen kort erna in je mailbox terecht
  4. Je kunt je online onderschrijven of ervoor kiezen om een tussenpersoon te laten contact opnemen
  5. De aanvraag tot je persoonlijke tandverzekering wordt bevestigd door jou 

Drie uitgewerkte modules

Voor particulieren werden er drie verzekeringsmodules uitgewerkt met elk aangepaste eigenschappen: Smile Essential, Smile Comfort & Smile Premium. We hebben ervoor gezorgd dat elke module zeer laagdrempelig is, met telkens een dekking tot € 10.000 bij een ongeval en een beduidende terugbetaling bij orthodontie.

Beschermd tegen financiële katers

Alle drie de Smile-verzekeringen van DKV en Bram Van Holm kunnen gebeuren zonder familiale inschrijving en zonder wachttijd. Zo kun je jezelf en het gezin beschermen tegen grotere financiële zorgen. Tandonderhoud kan namelijk een grote hap uit het budget nemen. Met een verzekering op maat kunnen je kinderen echter zorgeloos sporten, spelen en ravotten in hun vrije tijd.