Bram Van Holm brengt je spaargeld in topvorm

21 mei 2021

Een gezonde geest in een gezond lichaam is meer dan ooit belangrijk. Maar hou ook zeker de gezondheid van je spaargeld in de gaten, zeker nu je spaarboekje amper iets opbrengt en de inflatie ervoor zorgt dat je geld minder waard is. Maar no worries, samen bezorgen we jouw spaargeld een flinke energieboost! Hoe? Dat kan je ontdekken in deze blog.

The best of both worlds

Er bestaan twee manieren om te sparen/beleggen: spaaroplossingen met een gewaarborgd rendement (tak21) of fondsen zonder gegarandeerd rendement (tak23). Natuurlijk kan je ook het beste van twee werelden combineren en kiezen voor een mix tussen tak21 en tak23. Zo geniet je enerzijds van een gedeeltelijke kapitaalsgarantie en kan je anderzijds toch mikken op een hogere opbrengst. 

Investeren in de beurs als leek

Wil je graag kiezen voor fondsen, maar heb je zelf niet de nodige kennis of tijd? Geen probleem, wij nemen het beheer en de opvolging voor onze rekening. Onze experts volgen de beurstendensen op en spelen kort op de bal.

Spaargeld blijft beschikbaar

Niet geheel onbelangrijk: je kan op elk moment je spaarreserve (gedeeltelijk) opvragen. Investeer je in tak23, dan word je vanaf het vierde jaar vrijgesteld van uitstapkosten. Bij tak21 zijn er dan weer geen uitstapkosten op de einddatum van het contract.

Een spaar- en beleggingsplan op maat levert geld op

Wil jij ook genieten van een potentieel hoger rendement op langere termijn? Dan is sparen en beleggen the way to go. Maar dat is niet alles, want nu kan je ook op korte termijn je koopkracht verhogen! Kies je tussen 3 mei en 31 augustus 2021 voor een spaar- en beleggingsplan op maat*, dan ontvang je een digitale cadeaubon van Kadonation. 

*Belangrijk! Deze actie kan vroegtijdig afgesloten worden. Alle voorwaarden staan beschreven in het actiereglement

Voorwaarden actie

Optie 1

Je sluit een spaarplan af van minstens 1.200 euro per jaar, stort in 1 keer een bedrag van 5.000 euro of combineert een storting van 2.500 euro met een spaarplan van 600 euro per jaar? Dan krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van 50 euro.

Optie 2

Je kiest voor een spaarplan van minstens 2.400 euro per jaar, stort meteen een bedrag van 10.000 euro of combineert een storting van 5.000 euro met een spaarplan van 1.200 euro per jaar? In dit geval trakteren we je op een cadeaubon ter waarde van 100 euro. 

Optie 3

Je sluit een spaarplan af van minstens 6.000 euro per jaar, stort meteen een bedrag van 10.000 euro of combineert een storting van 10.000 euro met een spaarplan van 2.400 euro per jaar? Dan krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van 250 euro.