.

Leopold II Laan 31
8670 Oostduinkerke (Koksijde)
info@bramvanholm.be

058 52 13 32


.
. .
.
.
.
Dreigende stroomuitval?

Dreigende stroomuitval?

Geen reden tot paniek, want u komt niet onaangekondigd zonder stroom te zitten.

Auteur: Karel Carpentier/woensdag 21 november 2018/Categorieën: algemeen nieuws, actueel

Er is kans dat zes van onze zeven kernreactoren stil zullen liggen voor onderhoud. Dreigt er daardoor een stroomtekort, dan kan de overheid het afschakelplan in werking stellen om een algemene black-out van onze elektriciteitsbevoorrading te vermijden. In dat geval worden er gemeenten volgens een rotatiesysteem een tijdlang geheel of gedeeltelijk van het elektriciteitsnet gehaald.

Het afschakelplan wordt echter pas geactiveerd in allerhoogste nood, als alle maatregelen om het aanbod te verhogen of het verbruik te verminderen onvoldoende blijken. 

Verwacht wordt dat steden en gemeenten hun inwoners en bedrijven een week voor een geplande stroomuitval zullen verwittigen. De ministers van Energie en Economie beslissen dan op de vooravond of er effectief wordt afgeschakeld. Tijd genoeg om de nodige voorbereidingen te treffen.

Hoe kunt u zich het beste voorbereiden?

Ligt uw woning of bedrijf in een gebied dat wordt afgeschakeld, dan neemt u best enkele voorzorgen, want tussen 17 en 20 uur zult u het een drietal drie uur zonder stroom moeten doen. Vervelend, maar met de volgende tips beperkt u de hinder tot een minimum.

Wat als er toch schade is door een grote stroomonderbreking?

De kans is klein dat uw brandverzekering eventuele schade na een stroomonderbreking zal vergoeden als deze op voorhand werd aangekondigd. Meestal moet er sprake zijn van een plotse en onvoorziene gebeurtenis zoals een blikseminslag, een kortsluiting of een overbelasting van het netwerk. Veel hangt ook af van uw specifieke situatie. U kan ons steeds contacteren bij meer vragen.


Print

Aantal keer bekeken (1637)/Reacties (0)

.
.

dichtbij

u beter begrijpen om u beter te verzekeren - ons advies vanuit uw situatie met uw doel voor ogen

continuïteit

30 jaar ervaring - 30 jaar dezelfde vertrouwenspersoon - financieel advies voor elke leeftijd: wij volgen uw financiële situatie en geven advies: jonge starter, alleen wonen, woning kopen, kinderen groot brengen, vermogen opbouwen, pensioen voorbereiden, vermogen overdragen, enz.


 

zekerheid

risico vermijden is onze missie - wij verzekeren uw persoon, uw gezin, uw spaarcenten, uw bezittingen, uw pensioen, enz.

degelijkheid

geen moeilijke woorden maar uitleg in mensentaal - degelijke partners:

Inschrijvingsnummer FSMA 116857 cA
Exclusief verbonden verzekeringsagent P&V Verzekeringen CVBA – 0473048313

 

 

contact

Voor al uw vragen neem gerust vrijblijvend contact met ons info@bramvanholm.be of bel 058 52 13 32

nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van onze acties en promoties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

schrijf u in voor onze nieuwsbrief inschrijven

links  |  powered by duotix  |   Inloggen
.